COM FUNCIONEN LES RUTES?

Si és la primera vegada que fareu una ruta per etapes, convé que us llegiu detingudament el funcionament i els servei que us oferirem:

 

És OBLIGATORI fer la ruta amb un GPS (Global Positioning System), si vosaltres ja en disposeu d´un, us enviarem els tracks un cop feta la reserva. En cas que no en tingueu, aleshores el podeu llogar. Nosaltres us explicarem el seu funcionament, no patiu que és molt senzill, còmode i pràctic! No obstant, sempre tindreu un telèfon de la organització en funcionament les 24 hrs en cas que us perdeu o tingueu algun dubte o problema durant l´etapa.

 

Per saber els preus del lloguer del GPS veure secció Tots els nostres Serveis)

TIPUS DE RUTES

Aquí podreu escollir entre vàries opcions:

 

- RUTA de 3 etapes, amb 2 nits d´allotjament.

La ruta de 3 etapes és la més recomanable de fer perquè us permetrà gaudir de tot el paisatge de Les Gavarres, desde la part més occidental fins arribar al mar.

2 nits d´allotjament, la primera nit a Llagostera i la segona nit a Sant Antoni de Calonge o bé a Platja d´Aro.

 

La ruta la podeu fer tant els caps de setmana com entre setmana, quan vosaltres ho preferiu!

   

- RUTA de 2 etapes, fent 1 nit d´allotjament.

Ideals per fer-les el cap de setmana, tot i que també podeu fer-la entre setmana.

   

Ja veieu que ho hem pensat tot perquè la vostra experiència sigui única i inoblidable!!

 

Si no voleu esperar més i fer ja la vostra reserva, cliqueu AKÍ

NIVELL DE LES RUTES

Tindré suficient nivell per poder acabar una ruta de 2 o 3 etapes?


Aquesta pregunta ens la fan sovint, i la resposta és fàcil: SÍ


Tenim dissenyades diverses rutes acord amb el nivell de preparació tant física com tècnicament dels nostres participants. Gràcies a les noves tecnologies podem adaptar-nos a les peticions que ens feu. Si voleu que les etapes tinguin menys desnivell i menys quilòmetres us les dissenyarem al vostre gust.

 

Les pujades de les Gavarres no es caracteritzen per ser molt llargues, estem en el pre-pirineu, per tant les altituds no superen mai els 535 metres sobre el nivell del mar. Però d'altra banda, sí que són exigents, en algunes ocasions pujant des de gairebé els 0 mts fins als 400mts en només 4-5kms, en l'argot ciclista es diu "trenca-cames".


Pel que fa a nivell tècnic, hi ha alguns trams realment espectaculars, amb trialeres que creuen rierols, salts i altres sorpreses. Aneu a esprémer al màxim les vostres suspensions!! No és del tot essencial que vingueu amb una doble suspensió, encara que és recomanable, ja que la vostra esquena i ronyons sempre ho agrairan. Si no disposeu d'una doble, tranquils, en la nostra botiga us el podem llogar, tenim diversos models de les millors marques!!