143KMS 3.150MTS DESNIVELL ACUMULAT

Aquesta és la nostra ruta estrella, són 2 etapes sortint i arribant a Celrà.

La primera etapa fareu la que anomenem la "santíssima trinitat" ELS ÀNGELS-ELS METGES-PUIG D´ARQUES, els 3 punts més importants de les Gavarres que queden just en línia. Sortint a les 09h sereu a Llagostera al voltant de les 18h.

La segona etapa haureu d´esmorzar bé perque ens esperem 79,50km per endavant, hi ha 2 pujades no molt llargues però sí exigents, les vistes magnífiques perquè veureu el mar a tocar, la vall d´Aro i la plana de l´Empordà, provareu els dinars de Fitor i podeu comprar els recuits de Fonteta!

Si vols més informació clica aquí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1ª ETAPA DE LA RUTA DE 2 DIES CIRCULAR

CELRÀ-ELS ÀNGELS-LLAMBILLES-ELS METGES-PUIG D´ARQUES-LLAGOSTERA

61,80km / 1715mts desnivell

Sortida desde Celrà per pujar al Santuari dels Àngels. La pujada comença suau per un petit corriolet que s´ha netejat fa poc i es molt agradable d´anar pujant. A uns 2kms d´arribar a dalt agafem una de les pistes principals i els ultims 350mts els fem per un corriol que puja recte fins el santuari, aqui toca apretar!

Un cop dalt baixem per uns corriols nous, els que els agrada baixar disfrutaran de valent! tot seguit planejarem entre boscos i rierols fins arribar a Llambilles, és un trajecte bucòlic per gaudir del paisatge, la llibertat, el silenci i la tranquil.litat. Un cop a Llambiles toca torna a pujar cap als Metges, abans de fer una petita baixadeta tècnica, la pujada és constant amb desnivells no molt forts, vinga que ja queda poc per un bon esmorzar i unes vistes magnífiques del golf de Roses!

A continuació comença un tram amb pujades i baixades no molt dures, per acabar al cim més de les Gavarres: el Puig d´Arques. Hi ha potser el mirador més espectacular de totes les Gavarres. Les vistes des d´aquí són increïbles! Comença una baixada per una pista fins a Llagostera, planejar un xic per estirar les cames i ja hi som. 

Desnivells 1ª etapa
Desnivells 1ª etapa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2ª ETAPA DE LA RUTA CIRCULAR DE 2 DIES

LLAGOSTERA-ELS MATXOS-ROMANYÀ-PUIG D´ARQUES-FITOR-ELS METGES-MONTNEGRE-CELRÀ

72,80km / 1.956mts desnivell

Sortirem de Llagostera planejant un xic per treure la son. Un cop desperts toca pujar als Matxos, unes dures rampes de ben segur ens despertaran, d´aquí a Romanyà per començar un tram de pujada molt maco i dur. Passarem pel costat de Puig d´Arques per començar una llarga baixada molt divertida fins arribar a La Ganga, tot seguit iniciarem un tram puja i baixa i uns corriols que faran la delícia de més d´un,  fins arribar a Fitor on podrem degustar els famosos esmorzar i dinars "gavarrencs". 

Tot seguit un tram de pista passant per Fonteta (hem de parar i comprar els famosos recuits). Iniciem la pujada a Els Metges, l´últim tram toca apretar, són 200mts durs i tècnis però val la pena. De nou baixada per creuar el riu i l´ultima pujada per Montnegre, una pista de 6km per anar comentant la jugada xino-xano. Prepareu-vos per la baixada! i ja som a Celrà, a la botiga Fanatik Bikes, inici i final de la ruta, us podreu dutxar i canviar tranquil.lament, prendre un refrigeri i comentar com ha anat. Enhorabona!! haureu finalitzat la Ruta Mil Dimonis!!

 

Per fer la reserva d´aquesta ruta, clica aquí

Desnivells 2ª etapa
Desnivells 2ª etapa