RUTA 3 DIES CIRCULAR (242 kms total / 4.775 mts desnivell total acumulat)

Castell de Sant Miquel
Castell de Sant Miquel

Aquesta ruta està composada de 3 dures etapes que posaran a prova el vostre entrenament i capacitat de recuperació.

 

Començarem desde davant les nostres oficines, a Celrà, i anirem en sentit contrari a les agulles del rellotge. Pujarem St.Miquel, els Àngels, trialeres per Llambilles i Quart, ascens als Metges, nit a Llagostera, ascens a Sant Grau, la Costa Brava, St. Antoni de Calonge, l´Empordà, Torroella, Albons i novament els Àngels per arribar a Celrà.

 

ETAPA 1. CELRÀ - LLAGOSTERA (65KMS - 1.700 METRES DESNIVELL)

Comencem la primera etapa forts, pujant d´entrada a Sant Miquel per escalfar motors, és una pujada curta però selectiva, amb rampes de fins un 15%. Pràcticament empalmem amb una pujada més suau per un corriol fins al Santuari dels Àngels. Primer waypoint.

A continuació ens espera una llarga baixada amb un parell de rampes fins a Llambilles, a partir d´aquí comencem un tros força divertit per corriols i pistes estretes on posarem a prova la nostra destresa sobre la bicicleta.

A partir del km. 35 iniciem una suau pujada fins al Santuari de Montnegre, per atacar una baixada fins a Monells i Sant Sadurní de l´Heura, dos pobles preciosos al cor de les Gavarres. Segon waypoint. Recomanem una parada per dinar tranquil.lament i recobrar forces, ja que ens espera la pujada a Santa Pellaia!!

Arrenquem a partir del km. 59 una pujada de 5kms. fins a Santa Pellaia, les vistes des de dalt són magnífiques, així que val la pena el patiment! i d´aquí fins a Llagostera pràcticament tot baixada!

Arribem a Llagostera després d´haver recorregut 87kms. i acumulant un desnivell de 2.478 metres, això la primera etapa! enhorabona!

Ara ens mereixem un bon àpat i un son reparador per afronta amb garanties la 2ª etapa.

 

T´HA AGRADAT? VOLS FER JA LA TEVA RESERVA? ENDAVANT!!! clica AQUI

1ª etapa pedalsdeldimoni.com
1ª etapa pedalsdeldimoni.com
Perfil i altimetries 1ª etapa
Perfil i altimetries 1ª etapa
Puig d´Arques
Puig d´Arques

ETAPA 2. LLAGOSTERA - CALONGE (65,73KMS - 1.450MTS DESNIVELL ACUMULAT

Sortirem de Llagostera ben esmorzats i amb els dipòsits plens d´aigua per afrontar un seguit de puja i baixa molt divertit per pista fins arribar a Tossa de Mar, on podreu parar davant la platja i fer un refresc. A continuació vindrà la pujada més dura de la jornada, l´ascensió al massis de les Cadiretes fins coronar St. Grau. Després ve una baixada espectacular fins arribar a Sant Feliu de Guíxols, on podreu dinar al passeig mateix. Ja recuperats iniciarem un tram que anirà resseguint la costa, trepitjarem la sorra de la platja de La Conca i arribarem a Platja d´Aro, d´allà a Sant Antoni gaudireu d´un tram planer per recuperar i arribar amb ganes d´un bon sopar!!

 

T´HA AGRADAT? VOLS FER JA LA TEVA RESERVA? ENDAVANT!!! clica AQUI

2ª etapa pedalsdeldimoni.com
2ª etapa pedalsdeldimoni.com
Perfils i altimetries 2ª etapa
Perfils i altimetries 2ª etapa
Jardins Cap Roig
Jardins Cap Roig

ETAPA 3. SANT ANTONI DE CALONGE - CELRÀ (80 kms / 1675 mts desnivell)

Després d´un bon esmorzar i haver descansat, afrontem la 3ª i última etapa. La característica principal d´aquesta etapa és el perfil "trenca-cames", és a dir, no hi ha grans pujades llargues i feixugues, sinó pujades més curtes. L´exemple més clar és el tros que farem vorejant la Costa Brava (espectacular, prepareu les càmeres de fer fotos!!) desde la platja del Castell fins a Calella, passant pels Jardins del Caproig, un tros de la Costa Brava encara verge que us encantarà. 1er waypoint.

Passat el tram de la costa ens endinsarem de nou a l´interior per la zona de Fitor, espectaculars trialeres i zones rocoses. Parada per dinar al poble de Fonteta, conegut pels seus deliciosos recuits. Cal omplir dipòsits perquè ve la pujada als Metges, baixada espectacular i l´última pujada del dia a Montnegre per pista. Ja som als Àngels, ara cal gaudir de la baixada fins arribar a Celrà.

Enhorabona, heu aconseguit superat el repte d´acabar la ruta mil dimonis!!! us espera el maillot commemoratiu de finisher, us l´heu ben guanyat!!

 

T´HA AGRADAT? VOLS FER JA LA TEVA RESERVA? ENDAVANT!!! clica AQUI

 

ruta 3ª etapa
ruta 3ª etapa
Altimetries 3ª etapa
Altimetries 3ª etapa