Aprofitant que les Gavarres dóna al mar, hem dissenyat aquesta ruta de 4 dies pensant en gaudir de les magnífiques platges de la Costa Brava.

Passareu per l´increïble carretera que va de Tossa a Sant Feliu de Guixols, creuarem la platja de Sa Conca a S´Agaró, trepitjareu la sorra de la platja del Castell, una de les poques cales verges de la zona, passareu per davant les illes Formigues i arribarem fins Calella, el bressol de les havaneres.

Dormirem a Sant Antoni de Calonge i al Mas Masaller, on podreu gaudir d´unes vistes magnífiques de les Gavarres i d´una piscina on relaxar-vos prenent una cerveseta! Benvinguts a l´estiu!!

1ª ETAPA. CELRÀ - LLAGOSTERA (69KM - 1.550MTS DESNIVELL)

És la mateixa etapa que la ruta de 2 i 3 dies. Passem pels 3 punts més importants de les Gavarres: el santuari dels Àngels, els Metges i el Puig d´Arques, el punt més alt amb 535mts. Dormirem a Llagostera.

 

2ª ETAPA. LLAGOSTERA - ST.ANTONI DE CALONGE (68KM - 1.450MTS DESNIVELL)

Espectacular. Començarem pujant suaument en direcció Tossa de Mar, unes vistes espectaculars ens esperen. Una vegada a Tossa, agafarem una mica d´aire, aigua i menjar per començar la pujada a St. Grau, són 6km durs però increïbles, amb unes vistes de la costa Brava com mai heu vist. Baixada fins a St. Feliu de Guíxols on dinarem. Fem un gelat? ara toca gaudir de les platges de La Conca de s´Agaró i Platja d´Aro, fins arribar a St. Antoni de Calonge.

 

3ª ETAPA. ST. ANTONI DE CALONGE - MAS MASALLER DE LA BISBAL (45KM - 1.000MTS DESNIVELL)

Una etapa de costa, passant per la platja del Castell i recorrent la pista que porta a Cap Roig i Calella. Passarem per davant de les illes Formigues. Un cop a Calella, ens endinsem ja cap al centre, passant per Fitor i arribant al Mas Masaller. Una remullada a la piscina d´aquesta fantàstica casa ens espera!

 

4ª ETAPA. MAS MASALLER - CELRÀ (55KM - 1.350MTS DESNIVELL)

Sortim en direcció als Metges per endinsar-nos altra vegada al bell mig de les Gavarres. Una pista puja i baixa amb pujades sostingudes fins arribar al Cim. Toca un descans. Baixada fins la pista Montnegre per continuar fins els Àngels i finalment Celrà.

 

T´ha agradat? Si desitges més informació clica aquí